7 Şubat 2014 Cuma

Malcolm in the Middle - Yabanci Dizi Online izle


  Dizinin Konusu

Malcolm in the Middle, Fox kanalı tarafından 7 sezon, 151 bölüm boyunca yayınlanmış bir komedi sitcom dizisidir. Türkiye'de de tüm bölümleri Cnbce tarafından yayınlanmıştır.
Dizide Malcolm ve ailesinin yaşadıkları olaylar, komşuluk ve arkadaşlık ilişkileri, bulaştıkları türlü türlü belalar çok eğlenceli ve komik bir şekilde anlatılıyor.
Malcolm, yüksek IQ seviyesine sahip, kalabalık bir ailenin ortanca çocuğudur. Dizi hikayesinin büyük bir bölümü Malcolm'ın etrafında döner. Zekası nedeniyle yüksek zekalı öğrencilerin bulunduğu bir sınıfta okuyan Malcolm, okulda sürekli dışlanan biridir. Buna karşın sosyal olma çabaları diziyi eğlenceli hale getiren önemli unsurlardan biridir.
Malcolm'ın büyük ağabeyi Francis, anne baskısından bıkmış usanmış ve askeri okulda okumak zorunda kalmış sorunlu bir gençtir. Küçük ağabeyi Reese ise ailenin en geri zekalı üyesidir. Bunun dışında okulun kabadayısı olan baş belası bir öğrencidir. Kardeşi Dewey ise ailenin en akıllı üyesi olarak görünmektedir. Kendisiyle ilgilenilmediği için yaşına rağmen ailesine ihtiyaç duymadan her işini kendi görmeye alışmıştır.
Anneleri Lois, tam bir disiplin manyağıdır. Çocuklarını hizaya sokabilmek için akla gelmez cezalar bulmakta uzmandır. Babaları Hal ise pısırık, orta halli bir vatandaştır. Ufak şeylerden mutlu olabilmesini bilen bir adamdır.
Malcolm in the Middle, yayınlandığı 7 sezon boyunce her sene Emmy'de dahil olmak üzere onlarca ödüle aday olmuştur, onlarca ödülü müzesine götürmüştür. Başarılı oyuncu kadrosuyla 7 Emmy ödülü kazanmıştır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder