7 Şubat 2014 Cuma

Nightmares and Dreamscapes - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King, 2006 yılında TNT tarafından yayınlanan Stephen King'in sekiz hikâyesine dayanan televizyon dizisi. Türkiye'de ise CNBC-e'de yayınlanmıştır.Stephen King'in "Nightmares & Dreamscapes" isimli kitabı toplamda 24 kısa hikayeden oluşsada yapımcıların en iddialı buldukları sekiz bölümden çektikleri tv dizisi kıvamındaki yapım epey ilgi çekici...
8 bölümden oluşan dizi birçok iyi yönetmen ve oyuncuyu bir araya getiriyor.ilk bölüm olan battleground’ın yönetmeni brian henson, yani muppet show ve sesame street gibi yapımların yazarı, yönetmeni, oyuncusu vs. vs. olan jim henson‘ın oğlu, jim henson şirketinin yöneticisi.ve yine bir diğer yönetmen de umney’s last case bölünümü yönetecek olan rob bowman onun da geçmişinde x-files dizisi ve filmi, elektra, nightstalker gibi iyi yapımlar bulunuyor.Dizinin Konusunda ise :
Yaşadığı ihanetten sonra çocukları ile birlikte kendine yeni bir hayat kurmaya çalışan Danielle’nin Amerikan Futbol Takımı antrenörünün kendisine yaptığı teklif ile hayatı yeniden şekillenir ve büyük bir değişime uğrar. Antrenörün teklifi sonucunda takım psikologu olan Dani’nin ilk hastası takımın yıldız oyuncusu olan TK’dir. Karşısındakinin zorlu bir hasta olmasına karşın vazgeçmeyen Dani hastasını iyileştirmek adına elinden geleni yapmaktadır. Sadece futbol alanı ile sınırlı kalmayan ve diğer spor dallarında da takım psikologu görevi yapan Dani’nin her bölümde başka hastalar ile gerçekleşen seanslarını izlemek mümkün. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder