7 Şubat 2014 Cuma

Pushing Daisies - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Pushing Daisies, Amerika ABC televizyonunda 2 sezon yayınlanıp sona ermiş bir komedi, drama dizisidir. Türkiye'de Cnbc-e kanalında Türkçe altyazılı yayınlanmıştır.
Fantastik bir hikayeye sahip olan Pushing Daisies'in konusu, dokuz yaşındayken dokunduğu cansız varlıkları diriltebildiğini keşfeden Ned'in etrafında geçmektedir. Ned, günün birinde annesinin ölümüne tanık olunca bu yeteneğini kullanmaya karar verir. Annesini, ona dokunarak dirilttikten bir dakika sonra komşusunun ölümüne şahit olur. Bu büyük yeteneğin yan etkilerini zaman geçtikçe öğrenmeye başlar. Dirilttiği insanları eğer bir dakika içinde tekrar dokunarak öldürmez ise başka bir insan ölmektedir. Diğer bir yan etkiside dirilttiği insanlara tekrar dokunması halinde öldürmesi ve geri dönüşünün olmamasıdır.
Ned'in bu yeteneği bir polis tarafından keşfedilir ve Ned bir yandan turtacılık yaparken bir yandan da polis için çalışmaya başlar. Ned, kurbanları bir dakikalığına uyandırarak katilin kim olduğunu öğrenir ve polise büyük yardımlarda bulunur.
Pushing Daisies, 2008 yılında Altın Küre'ye 3 dalda aday olmuştur. Emmy Ödülleri'ne de 12 dalda aday olmuş, 3'ünü kazanmıştır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder