7 Şubat 2014 Cuma

Ravenswood - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Ravenswood, Amerika ABC Family televizyonunda yayınlanan bir fantastik drama dizisidir. Pretty Little Liars dizisinin spin-off'udur.
Dizi, Pennsylvania'nın Ravenswood kasabasında geçmektedir. Ravenswood kasabasında bulunan beş yabancı, kendilerini aniden bir lanetin ortasında bulurlar. Çok geç olmadan kasabanın gizemli ve korkunç tarihini öğrenmek zorundadırlar, hayatları buna bağlıdır.
Dizi Pretty Little Liars’ın Halloween özel bölümünün ardından yayınlanacak. Dizi Rosewood’un yani Pretty Little Liars’ın geçtiği kasabanın yakınındaki Ravenswood adlı kasabada geçecek. Birbirini tanımayan beş yabancının bir lanetin ortasında bulup, kasabanın lanetli geçmişi öğrenmeleri anlatılacak.
Dizinin konusu hakkında kısaca bahsedersek; Caleb arkadaşı Miranda’ya yardım ediyor. Caleb aldığı bu kararı Miranda’nın soğuk ve samimi olmayan amcasıyla tanıştıktan sonra tekrar düşünmeye başlıyor. Aynı zamanda Caleb yer halkla da sorun yaşıyor. Luke isimli bir çocuk ailesiyle yaşadığı son trajik olayları atlamaya çalışıyor ve ikiz kız kardeşini de buna sürüklüyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder