7 Şubat 2014 Cuma

The New Adventures of Old Christine -Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

The New Adventures of Old Christine, Amerika CBS kanalında yayınlanan bir komedi sitcom dizisidir. Türkiye'de Cnbc-e kanalında Türkçe altyazılı olarak yayınlanır.
Dizi, kocasından ayrılmış ve oğlunu tek başına büyüten bir anne olan Christine'in komik maceralarını anlatıyor. Christine, ortağı Barb ile kadınlara özel bir jimnastik salonu işletirken diğer yandan da evinde kalan oğlu Ritchie ve kardeşi Matthew ile uğraşıyor. Eski kocası Richard ile boşanmasına rağmen dost kalabilmişlerdir fakat kocasının kendisiyle aynı adı taşıyan Christine adlı genç bir bayanla çıkmaya başlamasıyla kıskançlık belirtileri başlar. Christine, bu ilişkinin altında ezilmemek için uzun zamandan beri ilk kez ilişki arayışları içine girer ve kendini birbirinden komik olaylar silsilesinin içinde bulur.
The New Adventures of Old Christine, dizinin başrol oyuncusu olan Julia Louis-Dreyfus ile 2006 Emmy Ödüllerinde "En İyi Aktris - Komedi Dizileri" ödülünü kazanmıştır. 2007, 2008 ve 2009'da da aynı ödüle tekrar tekrar aday olmuştur.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder