7 Şubat 2014 Cuma

Mr Bean - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 İlk olarak 1 Ocak 1995 yılında İngilizlerin İTV kanalında yayınlanan ve başrolünde Rowan Atkinson’un oynadığı Mr Bean dizisi komedi alanında en çok izlenen diziler arasında yer alıyor.
Dizide çok fazla konuşmayan, sosyal olmayan ve insanlarla çok fazla iletişimi bulunmayan çocuk ruhlu bir adamın başına gelen komik olaylardan bahsediliyor. Giyim tarzıyla da öne çıkan, sürekli kadife takım elbisenin içine beyaz gömlek ve kravat takan Mr Bean bu haliyle de tuhaf kişiliğini sergiliyor. Rowan Atkinson dizide çok fazla konuşmayan, insanlara soyadından başka bir şey söylemeye, fazlasıyla sakar olan ve başına birbirinden talihsiz olay gelen bir karakteri canlandırıyor. Karakterin dizideki en yakın arkadaşı ise Teddy isimli oyuncak ayıdır. Evdeki yaşamının çoğunu oyuncak ayısıyla geçiren onunla televizyon izleyip ona kitaplar okuyan Bean oyuncak ayısını uyutmak için hipnotize seçeneğini uygular.
Oyuncak ayısı dışında tek yakın dostu Irma Gobb’tur. Mr. Bean yetişkin görünmesine rağmen içinde bir çocuk ruhu taşımasından dolayı sürekli sakar ve komiktir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder