7 Şubat 2014 Cuma

Off The Map - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

2011 başında ABC’de başlayan Off the Map, yayınlanan 13 bölümünün ardından iptali Edildi.
Dizimizi diğer tıbbi dramalardan ayıran özellik, vahşi hayatta geçiyor olması. Böyle bir ortam söz konusu olunca, hastaneye gelen hastalar, geçirilen hastalıklar, tedavi yöntemleri derken, bayağı değişik olaylar sunuluyor seyirciye. Biz bunları seyrederken bir yandan da güzel vücutlu, seksi bay ve bayan doktorlar eklenince, Off the Map tadından yenmez oluyor.
Kendi içsel hesaplaşmaları ile boğuşan 3 tane genç doktorumuz yeni bir başlangıç adına, Amerika’daki hayatlarını bırakıp egzotik ortama sahip ama imkanları eksik olan başka bir ülkede doktorluk yapmaya başlarlar. Daha önceden orada bulunan 4 doktor ile birlikte, dilini bile bilmedikleri bir yerde doktorluk yapmak, bazen eğlenceli bazense bunaltıcı olacaktır; ama burada tempo hiçbir zaman düşmeyecektir.
Oyunculardan bahsedelim biraz da. ER, Eastwick, Grey's Anatomy'de oynayan Jason George eskiden uyuşturucu bağımlısı olan doktoru canlandırıyor. Kanadalı oyuncu Caroline Dhavernas ise nişanlısını kaybettikten sonra buralara gelen doktoru oynuyor. Ve The Ring filminden hatırlayabileceğimiz Martin Henderson henüz ne olduğunu anlayamadığımız, sırlı gizemli, karizmatik doktoru oynuyor.
Biraz Lost'u andırıp biraz House'un yerini tutamasa da izlenebilir düzeyde. Dileğim dizinin ilerleyen bölümlerde ivme kazanması, zira bu tempoda devam ederse işi zor biraz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder