7 Şubat 2014 Cuma

Once Upon a Time - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Amerika’da ABC kanalında yayınlanan dizi, fantastik bir drama. Gerçek karakterlerle masal kahramanlarını harmanlayan dizi, karşımıza modern, geleneksel ve alternatif bir fantastik drama sunuyor.
Pamuk prenses cam mezarin icindedir. Beyaz atli prens gelir oper hatunu ayaga kaldirir. Sonra dugun falan derken tam hayatlarinin sonuna kadar mutlu yasamislar diyecekken kotu kalpli cadi girer iceri... baslarim sizin iyi sonlariniza mk der. Ne kadar masal varsa sonu iyi biten hepsini lanetledim sadece benim sonumun iyi bitecegi lanet saldim uzerinize bakalim ne bok yiceniz der.
Tabi buyulu orman tum masal kahramanlariyla birlilte dunyaya iltica etmis olur boylelikle.
Lakin her biri normal isinde gucunde bir kasabada yasayan insan haline gelir ve gecmisleri hakkinda hicbisey hatirlamamaktadir. Kasabanin disina da cikmaz hicbiri.
Tabi bir kurtarici ve kehanet olmadan olmaz. Pamuk prenses ve yagusuklu prensin bebegi tam lanet cokecekken buyulu bi agac kavuguna gizlenir lanetten etkilenmez. O da dunyaya gelir lakin dunyanin farkli bir yerine gelir ve bebek oldugu icin buyudugunde hicbiseyi hatirlamaz.
Kehanete gore 28 yasina geldiginde bu emma denilen bicir... kasabaya gelecek ve savasin baslamasina sebep olacaktir.
Emma bilara hamile kalmis ve dogurmustur lakin bebegini hicbir hak iddia etmemek kaydiyla evlatlik vermistir 10 sene once. Ne tesaduftur ki o bebek soz konusu kasabanin belediye baskanina verilmistir ve aslinda buyulu ormandayken belediye baskani olan o kari kotu cadidir.
Efendime soyleyeyim... adi henry olan o bebek ki artik 10 yasindadir. Bu efsaneyi ve kehaneti anlatan bir masal kitabiyla bi sekilde biyolojik annesi olan emma yi bulur ve onu kasabaya gelmeye ikna eder.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder