7 Şubat 2014 Cuma

Prison Break - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Prison Break, Paul Scheuring tarafından yaratılan, Amerikan Fox televizyonun da yayınlanan bir macera ve dram dizisidir. Dizi Türkiye'de Türkçe altyazılı olarak Cnbc-e kanalın da yayınlanır.
Prison Break bir abi kardeş hikayesiyle başlar. İnşaat mühendisi Michael Scofield (Wentworth Miller), başkan yardımcısını öldürmek iftirasıyla hapse atılan abisi Lincoln Burrows'u (Dominic Purcell) kurtarmak için tüm yasal yolları dener ama tüm umutların tükendiğini anlar. Abisini hapishaneden kaçırmak için kusursuz bir plan hazırlamaya başlar. Ardından göstermelik bir banka soygunu düzenler ve hapis cezasına çarptırılır. Şeker hastalığı bahanesi ile de abisinin bulunduğu Fox River eyalet hapishanesine gönderilir. Ama bu kaçış planı hiçte kolay olmucaktır. Michael Scofield'ın zekasına hayran kalıcaksınız.
Her sezonun da ayrı bir kaçış macerası olan Prison Break, yazarların açıklamasına göre 4. sezon sonunda yayın hayatına son vericek.
Prison Break 2006 yılında People's Choice Award ödüllerinde "En İyi Drama Dizisi" ödülü almış, ayrıca 2007 yılında Avustralya Film Enstitüsü Dominic Purcell'i en iyi aktör ödülüne layık görmüştür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder