7 Şubat 2014 Cuma

The O.C - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

The O.C, 2003-2007 yılları arasında Amerika'nın Fox televizyonu ve Türkiye'nin Cnbc-e kanalları tarafından yayınlanmıştır. E2 kanalında da Türkçe dublajlı olarak tekrarları verilmektedir.
The O.C, Kaliforniya'nın Orange County bölgesinde geçen bir gençlik dizisidir. Zenginlik içinde yetişen gençler ve ailelerini konu almıştır.
Ryan, abisiyle araba çalarken polise yakalanır ve tutuklanır. Sandy Cohen gönüllü avukatlığını yapar ve kefaletini öder. Ryan'ın kalacak yeri olmadığı için Sandy geçici olarak Ryan'ı Newport Beach'te ki evine götürür. Ryan, Sandy'nin asosyal oğlu Seth ile iyi anlaşır. Ama Orange County gençleri, Ryan'ın geçmişini öğrenince küçümsemeye başlarlar ve Ryan başı istemeden de olsa beladan eksik olmaz. Marissa adlı kıza aşık olmasıyla işler iyice karışır. Ryan Atwood, geri dönüşü olmayan bir yola girmiştir.
The O.C, 50'den fazla ülkede yayınlanmış ve büyük bir fan kitlesi kazanmıştır. Dizide ki müzik seçimleride büyük beğeni toplamıştır. Az tanınan gruplar kendilerini tanıtma fırsatı bulmuşlardır. Dizinin 4 sezonu boyunca 6 soundtrack albümü çıkmıştır. Dizi 4. sezonunda reytinglerinin düşmesiyle bitirilmiştir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder